Erzurum Görme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş,kaliteli, özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, her alanda yetiştirdiğimiz seçkin bireyler ve geçmiş başarılarımızdan aldığımız güçle bizlere kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmaktır.

Misyon: Görme Engelliler İlköğretim Okulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Nisan 2013´te Antalya Kemer ´de yapılan 7.Sakıp Sabancı Goalball Şampiyonası´nda kız takımımız 2., erkek takımımız 3. oldu. Yakutiye ilçesi "Okul Koroları Yarışıyor" adlı yarışmada 1.olduk. Nisan 2012´de yapılan 6. Sakıp Sabancı Goalball Turnuvası´nda kız takımımız 3.oldu. Mayıs 2011´de yapılan 5. Sakıp Sabancı Goalball Turnuvası´nda kız takımımız 2.oldu. 2010-2011 Eğitim Öğretim yılı SBS sınavında Yakutiye ilçesinde 6.olduk.

Saatler: 8:50 15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erzurumgeo.meb.k12.tr

Adres - ÜNİVERSİTE MAH. ÇAT YOLU CAD. GÖRME ENGELLILER BLOK NO 18 İÇ KAPI NO Z1 YAKUTİYE / ERZURUM

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Çat yolu 5 km.

Ulaşım Toplu ulaşım. K7/A-G8

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km.