Okulumuz Psikolojik Danışmanı Adem Gültekin TRT'ye konuk oldu ve okulumuzu tanıttı.

10.04.2023 114

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Adem Gültekin TRT ye konuk oldu ve okulumuzu tanıttı. Okulumuzun Doğu Anadolu ve Karadenize hitap eden pansiyonlu bölge okulu olduğunu belirtti. Sadece hiç görmeyen öğrencilerin değil, az gören öğrencilerin de bu okuldan istifade edebileceğini vurguladı. Bütün okullarda uygulanan müfredatın aynen uygulandığını, öğrencilerle sınıf ortamında sayının az olması nedeniyle birebir ilgilenildigini ve okulun özel okul kalitesinde olduğunun altını çizdi.

Okul hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkesin okula ziyarete gelebileceğini belirten Gültekin, okulu görmeden karar verilmemesini istedi .